Gepolijste Tegels,Gepolijste Vloertegels,Hoogglans Tegels

Als groothandel in  tegels hebben wij ruime assortiment in gepolijste tegels,het glimmende effect van gepolijste vloertegels geeft sjieke uitstraling.Hoogglans tegels zijn goed te combineren met bijvoorbeeld hoogglans keukens,het combinatie van hoogglansmeubels  met hoogglans tegels is  goed met elkaar combinerend.

Met gepolijste tegels kan men de wanden ook heel mooi combineren met glittertjes,het glitters op de wanden geven ook glanze effect wat met gepolijste tegels goed combineert.

Als groothandel in tegels hebben wij vele maten op voorraad vamn gepolijste vloertegels,wij hebben het volgende maten in onze assortiment,30x60,60x60,40x80 ,80x80 en 120x60.

Het goed leggen van gepolijste vloertegels vergt vakmanschap,naast het verkopen van hoogglans tegels kunnen wij ook uw gekochte gepolijste vloertegels heel moooi legggen.

Onze vakmensen leggen uw vloer met zorg en nauwkeurig ,op elke punten worden gelet bij het leggen van gepolijste vloertegels,bent u benieuwd naar onze assortiment,kom langs in onze showroom voor een vrijblijvende gesprek.