Wij zijn de importeur van de duurzaamste vloertegels

Vloertegels hebben vele voordelen zo als u het wellicht al weet,het is duurzaam,ongekend vele structuren en designs maken het aantrekkelijk,het onderhoud is een van de meest gunstige soort in vloerbedekkingen.Het hardheid van vloertegels zijn is een onmisbare punt waar men moet opletten.

Vloertegels zijn leverbaar zowel in 1 vaste maat als meerpatroons,vloertegels zijn leverbaar in langwerpige vorm of vierkant,vierkante vloertegels toont simpel,langwerpige vloertegels vertonen speels,en meerformaats vloertegels vertonen autentiek.

Als groothandel in  vloertegels hebben wij al die vloertegels soorten in huis,welke kleur u maar bedenk in elke stijlen,heeft u ideen in combinatie,wij maken samen een mooie combinatie vloertegels van.

Vloertegels zijn in koude maanden de meeste ideale vorwarming soort in combinatie met vloerverwarming,het warmte overdracht van vloertegels zijn vele malen beter dan andere vloerbedekking soorten.In zomers warme dagen werkt vloervetegels als vloerkoeling.

Waar wacht u nog op,wij bieden totaal pakket aan inclusief vloertegels,vloertegels leggen en met vloerverwarming tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Groothandel in tegels -